tisdag 22 juni 2010

Mer sommarläsning

Vad ska du läsa i sommar? Har du några bra boktips? Dela gärna med dig.

ÖB ska läsa Just Kids av Patti Smith, också en topphit från DN. Jag har också börjat på Pluras Jonssons bok Resa genom ensamheten, eftersom jag har helt såld på Plura efter att ha sett Mauro och Pluras kök. För dig som vill läsa på engelska kan jag rekommendera One Day av David Nicholls som jag precis har avslutat. Mycket bra.

Glad sommar!

//ÖB

4 kommentarer:

Sofia sa...

Jag kommer nog inte läsa mer än vår bokklubbsbok i sommar. Har inga rafflande tips, de jag kommer på av mina favoriter är Barabbas och Bödeln av Pär Lagerkvist, Ett drömspel av Strindberg eller Lång dags färd mot natt av O'Neill. Jag skulle säga att läsa dramatik är ett tips i sig. Det går lätt och är spännande.

Wiveca sa...

am från WivecaHej!
Jo jag ser fram emot att läsa Hagman. Tips i övrigt ?
tja det ligger på mitt nattygsbord "Fosterland" av Dilsa Demirbag, kanse det kan vara något?
eller som vi sa den gamla klassikerna Mästaren och Margarita av M.Bulgakov, dags att läsa om den?
Kram från Wiveca

Ullis sa...

Har redan läst ut "Just kids", det gick i en farlig fart. Kanske inte världens bästa bok, men väl ett bra och tidsdokument. Har nu lust att titta in på Chelsea Hotel. Men helst då, inte nu, även om det verkar sunkigt och knarkigt. Men det hände mycket där då.

Anonym sa...

Nu är ju sommaren nästan över, men jag har läst (förutom Hagman, då) den fantastiska Sommarboken än en gång. Det slår nästan allt. Tove Jansson, såklart. Just kids har jag just lånat av dottern men inte hunnit börja på. Och så har jag läst en slags bra deckare som heter Försvunna. Eller hette den Försvinnanden? Nej, det låter konstigt. Sen har det inte blivit så mycket mer, dålig lässommar. Ser fram emot att se er alla snart. kram.